Koje vrste terapije pruža Beofizio centar?

Imate problem sa bolom u leđima i vratu, potrebne su vam masaža, oporavak od operacije ili korektivne vežbe? U koju god grupu da spadate, nudimo vam adekvatan, perosonalizovan oporavak koji će vas u što najkraćem mogućem roku vratiti u prvobitno stanje i ojačati telo za buduće aktivnosti.

INDIBA terapija

Da li znate šta je zajedničko Ronaldu, Messiju i Nadalu? Isti sistem oporavka! Sva trojica sportista godinama u nazad koriste INDIBA terapiju. Ova mašina koristi visokofrekventne električne talase kako bi stimulisala ćelijski metabolizam, poboljšala cirkulaciju i ubrzala proces ozdravljenja.

Zbog i do 5 puta bržeg i efikasnijeg delovanja u odnosu na ostale metode, brojni timovi su je uvrstili u neizostavni deo oporavka i povratka na teren. Međutim, ovaj sistem lečenja više nije rezervisan samo za profesionalne sportiste, sada je dostupan i vama, bilo da mate akutna, ili hronična stanja, potrebu za drenažom, bolove u vratu i leđima, reumatske bolesti ili traumatske povrede, sada ih možete rešiti u samo par poseta našem centru.

Fizikalna terapija

Fizikalna iliti fizioterapija, zasniva se na konceptu korisnog kretanja kako bi se poboljšala pokretljivost i funkcija tela. Ova terapija često igra ključnu ulogu u rehabilitaciji nakon povreda, operacija ili kod hroničnih oboljenja. Zato je važno da tretmani budu individualno prilagođeni u cilju poboljšanja vaše funkcionalnosti.

Bez obzira na vašu specifičnu potrebu, postoje različite vrste fizikalne terapije koje su prilagođene ciljevima koje želite postići. Elektroterapija, terapija laserom, magnetna ili ultrazvučna terapija su samo neke od metoda koje koristimo za smanjenje vašeg bola, poboljšanje cirkulacije i povećanje pokretljivosti, a blagotvorno dejstvo ćete primetiti već nakon prvog tretmana.

Sportske i terapeutske masaže

U Beofizio centru su dostupne terapeutska masaža, ciljana za duboka tkiva i olakšanje napetosti, kao i sportska masaža za brz oporavak i poboljšanu cirkulaciju nakon intenzivnih fizičkih aktivnosti.

Određivanje prave masaže je ključno – sportska masaža je namenjena sportistima i rekreativcima, dok se terapeutska preporučuje osobama s bolovima u leđima i mišićima, zahtevajući 3 do 5 uzastopnih tretmana za potpuno olakšanje.

Masaže se izvode ručno, prilagođavajući pritisak i intenzitet vašim potrebama. Nemojte trperi bol i pogoršavati svoje trenutno stanje, kontaktirajte nas na vreme i zakažite masažu na vreme.

Terapija bola u vratu i leđima

Čak 90% ljudi se tokom svog života, susretne sa bolom u vratu i leđima. Kako bi se u što manje poseta centru rešili ove neprijatnosti, važno je da se javite čim problem nastane. Kroz personalizovane vežbe u kombinaciji da ostalim vidovima terapije, a u skladu sa vašim potrebama, naćićemo najbolje personalizovano rešenje i vratiti vas u život bez bola.

0 komentara

Prosledi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *