Dobrodošli u BeoFizio centar:

Mesto gde zdravlje postaje navika

O nama

BeoFizio centar je nastao 2008. godine vođen željom da pomognemo ljudima da se osećaju bolje, zaborave na bol, poboljšaju kvalitet svog života i slobodno se kreću bez ograničenja, spremni za sve što život donosi.

Ovo je mesto u kome brinemo o najvažnijoj stvari svakog čoveka, a to je njegovo zdravlje. Tu smo da vam pomognemo u razvijanju zdravih navika, omogućimo vam život bez bola i preventivno delujemo na nastanak različitih bolesti i povreda.

Ukoliko do istih ipak dođe naš stručan tim lekara i fizioteraputa je tu da vam pruži adekvatan tretman i lečenje, ali i podršku na putu osnaživanja vašeg duha i tela sve do potpunog oporavka.

Zašto odabrati BeoFizio centar?

Osnivač BeoFizio centra je, Miloš Makarić, fizioterapeut i specijalista za manuelnu terapiju i osteopatiju. Njegovo ogromno iskustvo postavilo je temelje stručnosti i predanosti koju naš centar posvećuje vašem oporavku.

Ono što BeoFizio centar izdvaja jesu tri stuba na kojima počivaju usluge koje pružamo:

Brza detekcija problema

Ovo je ključna stavka za uspešno lečenje i brz oporavak. Nudimo vam brzu i preciznu dijagnostiku kako bi što preciznije utvrdili uzrok vaših bolova i poteškoća

Individualni pristup svakom pacijentu

Znamo da svaki pacijent ima različite potrebe. Upravo zato individualni pristup je ono na šta stavljamo fokus u svom radu i pružamo vam personalizovanu terapiju i brz oporavak

Profesionalni terapeuti

Naši profesionalni i visokokvalifikovani terapeuti su stalno u toku sa najnovijim tehnikama i pristupima kako bi za vas osigurali postizanje najboljih rezultata terapije i lečenja.

Šta dobijate u BeoFizio centru

BeoFizio centar nije samo ordinacija. To je mesto gde se prijatelji okupljaju, avanture započinju, a zdravlje postaje navika.

Bilo da se radi o povredi koja vas muči, hroničnom bolu koji vas ograničava ili jednostavno želite unaprediti svoje fizičko stanje, pružamo vam sveobuhvatnu podršku za sve vaše zdravstvene potrebe. Naša paleta usluga nudi sveobuhvatnu podršku za vaše zdravstvene potrebe, bilo da se radi o povredi, hroničnom bolu ili želji za unapređenjem vašeg fizičkog stanja.

Indiba terapija

Trpite bol u vratu i leđima, doživeli ste povredu ili imate hronični problem, ali nemate vremena za dugotrajnu terapiju i lagani oporavak jer, obaveze čekaju?

Fizikalna terapija

Otvaramo vrata životu bez ograničenja. Započnite avanturu oslobađanja od svakodnevnog bola u leđima i vratu.

Specijalistički pregled fizijatra i ortopeda

Specijalistički pregled fizijatra i ortopeda je ključan za rešavanje zdravstvenih problema koji vam otežavaju ili onemogućavaju normalno kretanje.

Rehabilitacija nakon povreda i operacija

Rehabilitacija je ključna faza oporavka nakon povrede ili operacije. Ona vam omogućava da povrate svoju funkcionalnost i kvalitet života kakav ste imali ranije.

Bol u leđima i vratu

Statistički podaci kažu da gotovo 90 posto ljudi širom sveta doživi bol u leđima ili vratu u nekom trenutku svog života.

Vežbe za kifozu i skoliozu

Kifoza i skolioza su ortopedski problemi koji ne poznaju starosne granice.

Trening sportista i rekreativaca

Želite da poboljšate svoje sportske performanse i postižete vrhunske rezultate?

Kiropraktika

Borite sa hroničnim bolovima u leđima, ramenima i vratu?

Terapeutska i sportska masaža

Imate li bolove u leđima ili vratu? Da li vas muči sportska povreda ili osećate akutne ili hronične bolove?

Dozvolite nam da budemo deo vašeg putovanja ka boljem zdravlju. Radujemo se što ćemo vas upoznati i zajedno raditi na vašem boljem sutra. Vaše zdravlje je naš prioritet.

Javite nam se i zakažite konsultaciju!

Osiguranja sa kojima imamo saradnju: