Fizikalna terapija

Brzo i efikasno rešenje za vaše probleme
Imate bol u leđima ili vratu? Muči vas artritis, sportska povreda, akutni ili hronični bolovi? Fizikalna terapija BeoFizio centra je vaš pouzdan saveznik koji će vam pomoći da povratite svoje zdravlje, pokretljivost i rešite se bola.

Znamo da svaki pacijent ima svoje jedinstvene potrebe i izazove sa kojima se suočava. Upravo zato naša personalizovana fizikalna terapija je dizajnirana tako da se prilagođava vama. Svaki tretman je osmišljen tako da vam, u što kraćem periodu, efikasno omogući da se vratite svojim redovnim aktivnostima i ponovo posvetite stvarima koje su vam najvažnije.

Zakažite svoj termin za fizikalnu terapiju i osetite olakšanje već danas!

Koje sve probleme fizikalna terapija rešava?

Fizikalna terapija može biti ključna za efikasno rešavanje različitih problema s mišićima, zglobovima i kostima. Posebno se preporučuje za:

 • Bol u leđima, vratu i zglobovima: Dugotrajni ili akutni bolovi u leđima i vratu mogu ozbiljno uticati na vašu svakodnevicu. Fizikalna terapija vam može pomoći da smanjite bol i poboljšate funkcionalnost.
 • Artritis: Artritis može ograničiti vašu pokretljivost i može biti izuzetno bolan. Fizikalna terapija može pomoći u održavanju pokretljivosti zglobova i smanjenju nelagodnosti.
 • Sportske povrede: Povrede koje nisu adekvatno sanirane mogu naglo prekinuti sportsku karijeru. Fizikalna terapija vam može pomoći da ovakve povredu sanirate u potpunosti i uspešno se vratite sportskim aktivnostima.
 • Oporavak nakon hirurških intervencija: Nakon hirurškog zahvata, rehabilitacija je ključna za brz i uspešan oporavak. Fizikalna terapija vam pruža stručnu negu tokom tog procesa.
 • Oporavak nakon porođaja uz prenatalnu i postnatalnu terapiju: Trudnoća i porođaj mogu izazvati promene u telu. Fizikalna terapija vam može pomoći da povratite snagu i pokretljivost.
 • Jačanje mišića karlice: Problemi sa mišićima karlice mogu izazvati neprijatne simptome. Fizikalna terapija vam može pomoći da ojačate ove mišiće i smanjite nelagodnost.
 • Povrede na radu: Povrede na radu mogu ozbiljno uticati na vaše sposobnosti. Fizikalna terapija vam može pomoći da se brže oporavite i vratite na posao.

Koliko traje i kako deluje fizikalna terapija?

Razumemo vašu želju za brzim rešenjem problema koji imate. Ipak, fizikalna terapija je proces koji zahteva vreme i posvećenost kako bi se postigao potpuni oporavak. Prosečno je potrebno 10 tretmana da bismo rešili problem zbog kojeg dolazite.

U zavisnosti od cilja koji je potrebno postići, sama fizikalna terapija može biti:

 • Elektroterapija: Koristi se za smanjenje bola, poboljšanje cirkulacije i opuštanje mišića i ima različite procedure: interferentne struje, tens, elektroforeza, mikrostruje, elektrostimulacija mišića…
 • Terapija laserom: Pomaže u smanjenju upala i ubrzanju procesa ozdravljenja.
 • Magnetna terapija: Jača imuni sistem i poboljšava regeneraciju tkiva.
 • Ultrazvučna terapija: Koristi se za smanjenje bola i poboljšanje pokretljivosti.

Zajedničko za sve vrste fizikalne terapije u BeoFizio centru jeste da jedan tretman traje sat vremena. Tokom ovog vremena pacijent leži na stolu bez potrebe da preduzima bilo kakve aktivnosti. Vaše je samo da se opustite i prepustite fizioterapeutu da, adekvatnim procedurama, tretira povređenu regiju.

Sama terapija je bezbolna i u potpunosti prilagođena vašem specifičnom problemu, a blagotvorno dejstvo počećete da osećate već nakon prvog tretmana.

Galerija:

Kontaktirajte nas i zakažite!

Stručno osoblje i terapeuti BeoFizio centra na raspolaganje vam stavljaju sva svoja znanja i dugogodišne iskustvo. Pozovite nas, rezervišite svoj tretman i odmah započnite svoj oporavak. I ne brinite, možete biti sigurni da ćemo učiniti sve da tretmanima fizikalne terapije, vaš problem bude „kao rukom odnesen“.

Rezervišite svoj tretman i oslobodite se bola

Osiguranja sa kojima imamo saradnju: