Trening sportista i rekreativaca

FMS testiranje i individualni pristup za maksimalne rezultate
Želite da poboljšate svoje sportske performanse i postižete vrhunske rezultate? Trening sportista i rekreativaca BeoFizio centra može biti ključ vašeg ostvarenja sportskih snova. Otkrijte kako naš jedinstveni pristup individualnom treningu, koji kombinuje FMS testiranje i personalizovane programe, može efikasno poboljšati vašu sportsku karijeru.

Ovaj 1 na 1 pristup treniranju posebno je namenjen mladim sportistima u razvoju kojima je potrebno da pravilno razviju šeme pokreta, pravilno razviju svoje telo, pripreme ga za vrhunske rezultate i preventivno deluju na mogućnost nastanka povreda.

Zakažite indvividualni trening i dođite do željenog cilja

FMS Testiranje: Otključajte svoje potencijale

Tajna uspeha treninga sportista i rekreativaca BeoFizio centra leži u FMS testiranju, poznatom i kao funkcionalno testiranje motoričkih sposobnosti. Ovaj test nam omogućava da dublje razumemo vaše telo, identifikujući ograničenja pokreta, slabosti i asimetrije. Na osnovu ovih saznanja, pravimo personalizovan plan treninga koji se fokusira na ispravljanje šema pokreta i uklanjanje nedostataka, čime se značajno smanjuje rizik od povreda. Sam individualni trening sportista i rekreativaca sprovodi se na nekoliko nivoa:

  • Naš glavni cilj je da unapredimo vaše sportske performanse u svim aspektima. Kroz program, radimo na povećanju vaših aerobnih i anaerobnih sposobnosti, brzine, agilnosti, koordinacije, izdržljivosti, snage i fleksibilnosti.
  • Treninge sa opterećem pažljivo prilagođavamo vašim specifičnim potrebama i motoričkim obrascima koji su usmereni ka tome da vam pruže konkretne prednosti na terenu.
  • Istezanje takođe igra ključnu ulogu u našem programu. Primenjujemo ga na grupe mišića koje su najviše angažovane u vašem konkretnom sportu, razvijajući dinamičku i fleksibilnost u više ravni pokreta. Ovo će poboljšati vašu pokretljivost i značajno smanjiti rizik od povreda.
  • Najvažniji segment našeg treninga je naučiti vas kako da maksimalno iskoristite svoj potencijal. Radimo sa vama kako bismo unapredili vašu igru i omogućili vam da dostignete svoje najbolje rezultate na terenu.

Zašto odabrati individualni trening sportista i rekreativaca BeoFizio centra

Jedna od čestih grešaka koju, posebno mladi, sportisti prave jeste forsiranje povećanja sportskih performansi pre nego što budu rešeni problemi koji postoje u telu. FMS testiranje tu pravi drastičnu razliku. Personalizovani trening BeoFizio centra vam omogućava da pravilno radite na osnovama kako biste kasnije mogli sigurno i uspešno povećavati svoje sposobnosti.

Pored toga, treneri u svakom trenutku prate vaš napredak i prilagođavaju programe kako biste kontinuirano napredovali i dostigli željeni cilj i uz to vam pružaju konstantnu podršku i motivaciju na vašem putu ka uspehu.

Svaki trening traje 1 sat i obuhvata temeljan rad na svakom delu vašeg tela. Preporučuje se 3 do 4 treninga nedeljno, kako biste postigli maksimalne rezultate, a kontinuitet u radu je ključan za postizanje ciljeva koje ste postavili.

Galerija:

Kontaktirajte nas i zakažite!

BeoFizio centar je prava destinacija za individualni pristup i treninge koji će vas odvesti do sportskih vrhunaca. Naša stručnost i znanja stoje vam na raspolaganju kako bi ste razvili sve svoje potencijale i postizali maksimalne rezultate.

Pridružite se BeoFizio timu i investirajte u svoje telo. Krenimo zajedno putem uspeha!

Pozovite nas i zakazite svoj personalizovani trening!

Osiguranja sa kojima imamo saradnju: