Kiropraktika

Put do života bez bola

Borite sa hroničnim bolovima u leđima, ramenima i vratu. Muče vas glavobolje i ukočenost nekog dela tela, a zbog svega imate problema sa spavanjem, vežbanjem i obavljanjem svakodnevnih zadataka. Da, u potpunosti razumemo kako vam je. Sa ovakvim problemima sreli smo se nebrojeno puta i zato i znamo da je kiropraktika u BeoFizio centru rešenje za kojim tragate. Rešenje koje će vam omogućiti da ponovo vodite život bez bola.

Zakažite svoj termin kiropraktike i osetite olakšanje već danas!

Kada je potrebno posetiti kiropraktičara?

Kiropraktika se fokusira na očuvanje strukturalnog balansa kičme i ekstremiteta, uzimajući u obzir ulogu ishrane, vežbanja i emocionalne ravnoteže.

Neki od čestih problema koje je moguće rešiti tretmanom kod kiropraktičara su:

 • Bol u donjem delu leđa, kukovima i nogama
 • Trnjenje i bol u vratu, ramenima i rukama
 • Hronične glavobolje
 • Problemi sa kolenima i skočnim zglobovima
 • Različite sportske, plesne i radne povrede
 • Simptomi karpalnog tunela
 • Bol između lopatica
 • Bol pri sedenju, savijanju i podizanju stvari
 • Problemi sa spavanjem usled bolova u vratu ili leđima
 • Postupno slabljenje ruku ili nogu
 • Povremeni bol, ukočenost ili oticanje zglobova
 • Povrede u saobraćajnim nesrećama
 • Nemogućnost obavljanja svakodnevnih aktivnosti.

Sve ove, ali i mnoge druge slične probleme stručnjaci BeoFizio centa lako mogu rešiti putem kiropraktičke korekcije. Ona podrazumeva precizno postavljanje pršljenova i zglobova u pravilnu poziciju čime se vraća prirodna postura tela, poboljšava prokrljvenost i eliminiše bol.

Kako izgleda tretman kod kiropraktičara?

Pre same terapije kod kiroraktičara, prolazite kroz pregled. Na ovaj način prikupljamo informacije o vašem stanju, utvrđujemo da li je kiropraktika adekvatna vrsta terapije za vas i pravimo plan tretmana.
Nakon postavljanja dijagnoze, tretman kiropraktičara može da počne. Ležaćete na udobnom stolu u položaju koji najbolje odgovara vašem problemu, obično licem nadole. Kiropraktičar će primeniti pritisak na područje koje se tretira, pomerajući zglobove izvan njihovog uobičajenog opsega kretanja. Ovaj kontrolisani pokret često proizvodi karakterističan zvuk, tzv. krckanje koje se čuje dok se zglobovi pomeraju.

I ne, nema razloga za brigu.

Iako svaki pacijent reaguje drugačije, ovaj postupak je retko kada bolan, a čak i u slučaju da osetite neprijatnost, ona traje veoma kratko i odmah potom uslediće osećaj olakšanja.

Jedno od najčešćih pitanja pacijenata jeste koliko poseta kiropraktičaru je potrebno.

Univerzalni odgovor ne postoji jer sve zavisi od vašeg individualnog slučaja: starosne dobi, fizičkog stanja, vrste povrede…

Smanjenje bola možete očekivati već nakon prvog tretmana, a njegov potpun nestanak obično dolazi nakon mesec dana terapije. Ipak, u nekim slučajevima stabilizacija stanja može potrajati i duže.

Galerija:

Kontaktirajte nas i zakažite!

BeoFizio centar je mesto na kome možete dobiti tretman kiropraktičara i negu koja će vam omogućiti nestanak bola i povratak boljem kvalitetu života. Naš tim stručnih i iskusnih kiropraktičara je spreman da vam pomogne i pruži olakšanje za kojim tragate.

Sve što je potrebno jeste da nas kontaktirate i zakažete svoj termin kod kiropraktičara, a sve ostalo je naša briga.

Pozovite nas, radujemo se što ćemo biti deo vašeg putovanja ka osećaju boljeg i bezbolnijeg života.

Zakažite termin kod kiropraktičara

Osiguranja sa kojima imamo saradnju: