Terapeutska i sportska masaža

Pobedite bol i poboljšajte vaše vizičko stanje
Imate li bolove u leđima ili vratu? Da li vas muči sportska povreda ili osećate akutne ili hronične bolove? Masaža u BeoFizio centru je vaš siguran put ka boljem zdravlju, poboljšanoj pokretljivosti i oslobađanju od bola.

Zakažite svoj termin za masažu i osetite olakšanje već danas!

Koje vrste masaže pruža Beofizio centar?

U BeoFizio centru na raspolaganju su vam dve vrste masaže:

  • Terapeutska masaža – ovo je, takozvana, duboka ili ciljana masaža koja dejstvo ostvaruje delovanjem na duboka mišićna tkiva. Na ovaj način se razbijaju fibroze, odnosno abnormalno nakupljanja vezivnog tkiva u organima koje u slučaju zanemarivanja može oštetiti normalno funkcioniranje organa. Pored ovoga, terapeutska masaža opušta telo od napetosti, a posebno je efikasna za osobe koje puno vremena provode sedeći.
  • Sportska masaža – u pitanju je energično masiranje tela koje je dizajnirano tako da ubrzava proces oporavka i poboljšava cirkulaciju kod sportista nakon intenzivnih fizičkih napora. Ova masaža pomaže mišićima da se, za veoma kratak period, vrate u prvobitno stanje i budu spremni za nove napore.

Koja je prava masaža za vas?

Sportska masaža je primarno namenjena, kako samo ime kaže, sportistima, ali i rekreativcima, posebno onima koji učestvuju u maratonima, timskim sportovima i turnirima jer omogućava brz oporavak mišića nakon ovih iscrpnih sportskih aktivnosti. Takođe treba napomenuti da je, ukoliko brinete o svom telu na pravi način, dovoljan jedan do dva tretmana sportske masaže kako bi ste ostvarili potpuni oporavak mišića.

Kada je u pitanju terapeutska masaža, ona se preporučuje osobama koje pate od bolova u leđima i mišićima koji su nastali usled različitih povreda ili su nastali nekim drugim uzrokom. Potrebno je 3 do 5 uzastopnih tretmana terapeutske masaže kako bi vas u potpunosti oslobodili bola.

Kako izgleda masaža i da li je bolna?

Masaža se izvodi rukama, bez dodatnih mašina. Tokom samog tretmana masaže možete osetiti blagu nelagodnost tokom dublje masaže, ali terapeuti će pritisak i intenzitet uvek prilagoditi vašim potrebama i učiniti ovaj tretman što prijatnijim za vas.

Masaža leđa traje 30 minuta, dok se tretman masaže celog tela izvodi u trajanju od sat vremena.

Galerija:

Kontaktirajte nas i zakažite!

Ne odlagažite posetu terapeutu. Pravovremeno reagovanje je ključ za efikasnu masažu i bolje zdravlje.
Pozovite nas već danas i zakažite svoj termin za terapijsku ili sportsku masažu i budite spremni da, u najkraćem mogućem roku, zaboravite na bol i problem koji vas muči.

Rezervišite svoj tretman i oslobodite se bola

Osiguranja sa kojima imamo saradnju: